Tarina timantista

Timantti tehdään valtavalla työllä, jossa timantti hiotaan lopulliseen muotoonsa toisella timantilla. Yksikään timantti ei kiiltäisi ilman toisia timantteja. Jokainen meistä on hiomaton timantti, ja kun yhdessä aletaan töihin, me voidaan kehittyä sekä ihmisinä että pelaajina. Näen ihmisissä häikäisevän kauniin timantin, ja se voidaan yhdessä saada hiottua esiin.

Lentopallo on leikki ja peli, jossa omalla kehollisella ilmaisullaan voidaan pyrkiä parhaimmillaan kohti taiteenkaltaista virtuositeettia ja flow-tilaa turvallisessa ympäristössä luovasti ja vapaasti. Kontrolloit sitten sinä palloa tai pallo sinua, peli voi opettaa sinulle ihmeellisiä asioita itsestäsi niin harjoituksissa, peleissä, taidon oppimisen tuskassa ja ilossa, voitoissa ja tappioissa, yksin ja yhdessä. Tämä tutkimusmatka on kiehtova, ja matkan varrella voi oppia tuntemaan itsensä paremmin, oppia luottamaan itseensä ja kehittyä syvemmäksi ja tietoisemmaksi ihmiseksi. Pallon kanssa vietetyt hetket ovat siis paitsi väylä paremmaksi pelaajaksi, kukaties myös viisaammaksi ihmiseksi, jos matkan oikein oivaltaa.

Haluamme olla tuolla polulla kanssasi, matkalla paremmaksi pelaajaksi/valmentajaksi ja ihmiseksi. Siksi loin tämän yhteisön. Annettiin sille nimeksi Winning Volleyball. Se kuvastaa paitsi voittavaa pelaamista ja valmentamista, myös sitä, että meissä kaikissa on potentiaalia sekä ihmisenä että lentopalloilijana/valmentajana. Timanttia voi hioa vain toisella timantilla. Hiomattomasta raakileesta voi tulla hiottu timantti kuten logostamme myös ilmenee. Esimerkiksi tutkimuksista tiedämme, että nuoren juniorin nykyinen osaaminen ja lopullinen kyvykkyys lajissa aikuisena eivät korreloi voimakkaasti keskenään. Uskomme tieteelliseen tietoon ja valmentamisemme perustuu faktoihin. Värimaailmamme kertovat lisäksi, että samat voittavan lentopallon elementit pätevät niin tyttö- ja poikajunioreilla kuin miesten ja naisten huippulentopallossakin! Tämä on tarina timantista, sinusta, ja meistä yhdessä auttamassa toisiamme. Tervetuloa mukaan Winning volleyball -yhteisöön!