Henkilökunta ja referenssit

WINNING VOLLEYBALL

Kasper Vuorinen

Firman perustaja, ammattilaispelaaja, toimii valmentajana oman pelaamisen ehdoilla off-seasonilla ja pelitauoilla. Pelannut ammattilaisena 5 vuotta, viidessä eri maassa Suomen lisäksi ja jatkaa peliuraansa. Toiminut juniorivalmentaja 6 vuotta. Opiskellut Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisessä tiedekunnassa pääaineenaan valmennusoppi. Kiertänyt maailman eri huippuvalmentajien luona opiskelemassa pitkiä ajanjaksoja, mm. Saksassa ja USA:ssa. Opiskellut lajia, valmennusta ja johtamista vuosikausia ja on edelleen intohimoinen itsensä kehittäjä, joka janoaa tulla koko ajan paremmaksi. Valmensi USA:ssa leireillä koko kesän 2017 ja sai oppia maailman huipuilta. Voitti pelaajana Itävallassa mestaruuden ja Keski-Euroopan liigan kaudella 2017-2018.

Tommi Tiilikainen

Kolmen suomenmestaruuden ja Suomen cupin voittajavalmentaja (Tiikerit), Saksan bundesliigan pronssimitalisti (Duren) ja Japanin liigan hopeamitalisti (Toyoda). Suomen valmentajaeliitin ehdottomia kärkinimiä. Tommin valmennus on yhdistelmä tarttuvaa intohimoa, modernia osaamista ja vankkaa kansainvälisen kokemuksen tuomaa näkemystä. Tommi on visionäärinen lentopalloajattelija, hän panostaa johtamiseen ja kulttuurin rakentamiseen valtavasti ja hakee koko ajan keinoja tulla paremmaksi ja auttaa pelaajia kasvamaan. Valmentaa korkealla kansainvälisellä tasolla ja on saatavilla Suomessa hyvin harvoin.

Lauri Hakala

Laurilla on 27 vuoden kokemus joukkueista eri rooleissa: pelaajana, apuvalmentajana ja päävalmentajana. Hän on valmentanut 90-luvulta asti ja toiminut niin juniorivalmentajana kuin valmentajana maailman huippujen kanssa eri aikuisten maajoukkueissa sekä myös mestareiden liigassa. Tällä hetkellä Lauri toimii Suomen naisten maajoukkueen apuvalmentajana ja miesten seurajoukkuevalmentajana Tukholmassa. Huomionarvoista on nimenomaan se, että Lauri on valmentanut yhteensä 8 maassa, tyttöjä ja poikia, miehiä ja naisia junioreista arvokisamitalisteihin. Hän on ollut todella kovassa opissa nauttien vuosikausia esim. yhden maailman arvostetuimman lentopallovaikuttajan Carl McGownin opastuksesta. Lauri on todella tehokas ja faktapohjainen valmentaja, joka ymmärtää pelaajien oppimisen lainalaisuudet loistavasti ja opettaa erinomaisin tuloksin. Lauri on myös kovan kansainvälisen uran vuoksi hyvin kiireinen, mutta on saatavilla rajattuina aikoina silloin tällöin. Lauri on tehnyt valtavan selvitystyön tehokkaiden menetelmien löytämiseksi lajissamme.

Kaikki Winning Volleyball yhteisön valmentajat etsivät koko ajan avauksia kehittyä yhä paremmiksi ja viilaamme käytäntöjämme yhä tehokkaimmiksi. Meidän valmennuksemme on todistettavasti ollut voittavaa lentopalloa tuottavaa, mutta myös erityisesti yksilöitä kehittävää. Valmennuksen ihmiskäsityksemme varmistaa, että voimme auttaa sekä valmentajia että pelaajia yhä valmiimmiksi pelin vaatimuksiin sekä varmasti myös elämässä yleisesti eteenpäin kohti parempaa itsetuntemusta ja syvempää ihmisyyttä.

Referenssejä ja palautetta Winning Volleyball valmennuksista

Tämä pitäisi saada kyllä jokaiseen seuraan. Aivan mahtavaa toimintaa. Pelaajista huomasi valtavan energian, kun oppivat uutta ja innostuvat pelistä yhä enemmän.

Pihtiputaan Ploki juniorit

Opetus oli hyvin johdonmukaista. Tämä tuo selkeyttä valmentamiseen. Kiitos paljon meidän auttamisesta.

LP Kangasala juniorit

Tämä oli hyvin valaisevaa, koska voimme tilata teidät uudestaan? Monta osa-aluetta pitäisi vielä käydä läpi.

Someron Pallo juniorit