Mitä (palvelut ja hinnasto)

Kaikkeen valmentamiseemme, jokaiseen palveluumme, sisältyy valtava esimerkin voima. Lähtien käytännöistä miten harjoitus aloitetaan ja lopetetaan, miten kannattaa esiintyä, kuinka ryhmänhallintataidot eri tilanteissa ilmenevät, miten ihminen kohdataan yhtä aikaa kunnioittavasti ja lämpimästi, mutta niin, että samalla häneltä voidaan vaatia paljonkin. Myös käytöksen opettaminen ja kunnioitus monissa eri muodoissaan näkyvät jokaisessa valmennustilanteessamme. Vetämämme harjoitussessiot ovat aina esimerkillisiä niin valmennuksen ihmiskäsityksen, lajitaitojen opettamisen kärsivällisyyden, johtamisen lainalaisuuksien kuin energisen ja positiivisen harjoitusilmapiirin luomisen kannalta. Opetamme ihmisiä pelille, voittavaan lentopallon pelaamiseen.

Hinnastomme kuvastaa standardejamme, sitä parasta mahdollista laatua jota palveluillamme tinkimättömällä asenteella ja intohimoisella otteella tarjoamme, samalla huomioiden, että suuri osa seuratoiminnastamme perustuu upeaan vapaaehtoishenkeen ja harrastevalmentamiseen.  Palvelumme soveltuvat niin juniori-, harraste- kuin kilpa- ja huippu-urheilujoukkueillekin. Kustannuksen voi hoitaa parhaaksi katsomallaan tavalla, kenties seurasta löytyvän koulutusmäärärahojen avulla, jakaen sen pieniksi osiksi osallistuvien pelaajien kesken, mahdollisilla joukkueen varainkeruuvaroilla tai joissain tapauksissa toivottavasti jopa paikallisten yritysten tuella. Yhtä kaikki, olemme täysin varmoja siitä, että tämä kannattaa nähdä ennen kaikkea loistavana investointina, joka kirkastaa valmentajan silmät sille mitä valmentaminen voi olla, opettaa pelaajille uusia tärkeitä taitoja nostaen koko joukkueen suoritustasoa selkeästi ja antaen konkreettisen esimerkin optimaaliselle valmentamiselle, josta on helppo jatkaa pelaajien kehittämistä pitkälle tulevaisuuteen – samalla inspiroiden koko yhteisöä. On hienoa saada asiantuntijaopetusta, johon todella voi luottaa sen olevan parasta mahdollista! Valmentajamme ovat Suomessa rajoitetun ajan, joten kannattaa valita teille sopiva yhteistyömalli pian ja varata nopeasti juuri teidän harjoitusaikoihin ideaalit viikonpäivät ja ajankohdat. On erityisen huomioitavaa, että palvelumme ovat nimenomaan suunnattu kaikille, sekä tytöille ja pojille että naisille ja miehille. Valmentamisessamme ovat läsnä aina kaikki tiettyyn taitoon liittyvät lähestymistavat: biomekaaninen-, taktinen-, fyysinen-, psyykkinen-, visuaalismotorinen- ja pelinlukemisulottuvuus, jotka lomittuvat yhdeksi pelin pelaamisen kokonaisuudeksi.

Alta löydät esimerkkipalveluita ja hinnastoa. Parhaiten asia lähtee liikkeelle, kun otat yhteyttä, kerrot mikä on tilanteesi/joukkueen tilanne ja yhdessä suunnitellaan räätälöity ratkaisu, joka on paras juuri sinulle/joukkueellesi.

JOUKKUEVALMENNUSPALVELUT (sekä juniori- että aikuisjoukkueet)

SINGLE-VALMENNUSPAKETTI

(Yhden perustaidon opettaminen esim. vastaanotto ja pienpelimallit.)

Yksittäinen harjoituskerta 1-1,5h F-D -ikäiset: 125 eur.   

Yksittäinen harjoituskerta 1,5-2h C-A -ikäiset sekä aikuisharrastejoukkueet: 175 eur.

Yksittäinen harjoituskerta 2-2,5h kilpa- ja huippu-urheilujoukkueet: 1-sarja – mestaruusliiga sekä alue- ja nuorisomaajoukkueet: 200 eur.

TUPLA-VALMENNUSPAKETTI

(Kahden perustaidon opettaminen ja kertaus, esim. vastaanotto, hyökkäys ja pienpelimallit.)

Kahden harjoituskerran kokonaisuus 2*1-1,5h F-D -ikäiset: 225 eur.   

Kahden harjoituskerran kokonaisuus 2*1,5-2h C-A -ikäiset sekä aikuisharrastejoukkueet: 325 eur.

Kahden harjoituskerran kokonaisuus 2*2-2,5h kilpa- ja huippu-urheilujoukkueet: 1-sarja – mestaruusliiga sekä alue- ja nuorisomaajoukkueet: 375 eur.

TRIPLA-VALMENNUSPAKETTI

(Kolmen perustaidon opettaminen ja kertaus, esim. vastaanotto, hyökkäys, syöttäminen ja pienpelimallit.)

Kolmen harjoituskerran kokonaisuus 3*1-1,5h F-D -ikäiset: 325 eur.   

Kolmen harjoituskerran kokonaisuus 3*1,5-2h C-A -ikäiset sekä aikuisharrastejoukkueet: 475 eur.

Kolmen harjoituskerran kokonaisuus 3*2-2,5h kilpa- ja huippu-urheilujoukkueet: 1-sarja – mestaruusliiga sekä alue- ja nuorisomaajoukkueet: 550 eur.

PREMIUM -VALMENNUSPAKETTI:

(Kuuden perustaidon opettaminen ja kertaus, vastaanotto, hyökkäys, syöttäminen, passaaminen, puolustaminen ja torjuminen sekä pienpeli- ja kuusikkoharjoitusmallit.)

Viiden harjoituskerran kokonaisuus 5*1-1,5h F-D -ikäiset: 550 eur.   

Viiden harjoituskerran kokonaisuus 5*1,5-2h C-A -ikäiset sekä aikuisharrastejoukkueet: 800 eur.

Viiden harjoituskerran kokonaisuus 5*2-2,5h kilpa- ja huippu-urheilujoukkueet: 1-sarja – mestaruusliiga sekä alue- ja nuorisomaajoukkueet: 925 eur.

YHDEN – NELJÄN PÄIVÄN LEIRITYS JOUKKUEELLE

(esim. viikonloppuleiri joukkueen omalla paikkakunnalla)

Jokainen päivä sisältää kaksi – kolme pitkää harjoitusta. Ohjelmaan kuuluu lisäksi luentoja, videoesimerkkejä huippupelaajilta ja ryhmäkeskusteluja. Tämä on tehokkain tapa saada nostettua joukkueen tasoa nopeasti.

F-D -juniorijoukkueet 300e/päivä.

C-A -juniorijoukkueet ja aikuisharrastejoukkueet 400e/päivä.

Kilpa- ja huippu-urheilujoukkueet: 1-sarja – mestaruusliiga sekä alue- ja nuorisomaajoukkueet 500e/päivä.

KUUKAUDEN VALMENNUSPAKETTI JOUKKUEELLE

Sisältää kymmenen harjoitusta joukkueen kanssa, kaikkien muiden harjoitusten suunnittelun yhdessä joukkueen oman valmentajan kanssa, harjoittelun rytmityksen suunnittelun, fyysisen harjoittelun ohjelmoinnin (tarvittaessa), joukkueen pelaajiston kykyjen ja pelityylin yhteensovittamisen sekä jatkuvan yhteydenpidon (yhteydenpito voi jatkua kuukauden sopimusjakson jälkeenkin). Sopii erityisesti kesään/loppusyksyyn, jolloin tiiviillä yhteistyöllä saadaan joukkueen toiminta heti lähtemään oikeaan suuntaan tulevaa sarjakautta ajatellen.

Hinta määräytyy suunnittelupalavereissa asiakkaan tarpeet ja joukkueen sijainti huomioiden.

KESÄHARJOITTELUN VALMENNUSPAKETTI JOUKKUEELLE

Sisältää joukkueen kesäharjoittelun kokonaisuuden suunnittelun ja kaikkien harjoitusten sisällöt sekä fyysisen valmentautumisen että lajin osalta. Valmennuskertoja joukkueen kanssa maantieteellisestä sijainnista ja jakson pituudesta riippuen 10-30 kertaa, loput harjoitukset tarkasti suunniteltu ja ohjeistettu joukkueen omalle valmentajalle. Jatkuva yhteydenpito ja suuntaviivat sarjakaudelle.

Hinta määräytyy suunnittelupalavereissa asiakkaan tarpeet ja joukkueen sijainti huomioiden.

FYSIIKKAHARJOITTELUPAKETTI JOUKKUEELLE

Sisältää joukkueen fysiikkaharjoittelun suunnittelun ja ohjeistuksen. Kuvaile joukkueen tilanne ja tiedustele. Toteuttamismahdollisuudet riippuvat joukkueen maantieteellisestä sijainnista ja pelaajien harjoittelutaustasta.

SEURAN VALMENNUSPALVELUT

SEURAN KAIKKIEN JUNIOREIDEN VALMENNUSILTA

Koko seuralle esimerkkiharjoitukset jaettuina F-D -ikäisiin ja C-A -ikäisiin (oltava osallistujamäärän mukaan mahdollisuus moneen lohkokenttään). Seuran valmentajat mukana seuraamassa harjoituksia ja ottamassa oppia.

Yksi harjoituskerta molemmille ikäluokille (F-D & C-A) samana iltana peräkkäin (esim. F-D 17.30-18 ja C-A 18.30 – 20.30): 600e / ilta.

Kaksi harjoituskertaa molemmille ikäluokille, esim. eri viikkoina seuran omien aikataulujen mukaisesti: 1000e/ kaksi iltaa.

Kolme harjoituskertaa molemmille ikäluokille seuran omien aikataulujen mukaisesti: 1400e/kolme iltaa.

SEURAVIIKONLOPPU

Viikonlopun kestävä seuran kaikkien junioreiden valmennusleiri, jossa molempina päivinä molemmille ikäluokille kaksi pitkää harjoitusta (yht. 4 harjoituskertaa /ikäluokka), luento, videoesimerkkejä ja ryhmäkeskusteluja. Seuran valmentajat mukana ottamassa oppia. 1500e/ viikonloppu.

SEURAN KESÄLEIRI (1-5 päivää)

Seuran kaikille junioreille valmennusleiri, kaksi pitkää harjoitusta päivässä, luento, videoesimerkkejä ja ryhmäkeskusteluja. Seura voi itse päättää ideaalin keston ja tarkempia sisältöjä voimme suunnitella yhdessä – ne voivat olla hieman erilaisia eri ikäluokille. Seuran valmentajat mukana. 500e/päivä.

SEURAN VALMENTAJIEN KOULUTUSPÄIVÄ/VIIKONLOPPU

Seuran kaikkien valmentajien koulutus, esimerkkiharjoituksia demoryhmälle ja kädestä pitäen konkreettista oppia, jonka voi suoraan siirtää helposti käytäntöön. Tekee valmentamisesta nautittavaa, tehokasta ja tuloksellista. 500e/päivä. 1000e/ Viikonloppu. Voidaan jakaa tarvittaessa myös lyhempiin jaksoihin, esim. muutamaan arki-iltaan, mikäli se on helpommin järjestettävissä valmentajillenne. Koulutuksia voi myös yhdistää alueen muiden seurojen kanssa.

VALMENTAJAN MENTOROINTIPALVELU

Tarjoamme yksittäisille valmentajille mentorointipalvelua, johon kuuluu esimerkkiharjoituksia joukkueen kanssa, valmennettavan joukkueen harjoittelun ja pelaamisen suunnittelua sekä valtavan määrän valmentajana ja johtajana kehittymistä. Lisäksi palveluun kuuluu jälkiyhteydenpito ja palautekeskustelut. Jokainen mentorointi rakennetaan maantieteellisin mahdollisuuksin järkevästi painottuen lähijaksoihin tai etätyöskentelyyn. Sinun ei tarvitse siis suostutella koko seuraa tilaamaan valmentajakoulutusta kaikille valmentajille, vaan voit tilata tämän palvelun yksityisesti vain sinulle. Ei ole täysin pakollista, että sinulla on edes omaa joukkuetta tällä hetkellä (joskin siitä on apua) – riittää että olet valmis oppimaan lisää ja voimme järjestää joitain valmennustilanteita. Mentorointipalvelun hinta määritellään mentorointipalvelun keston ja lähijaksojen määrän perusteella.

Esimerkkipakettina esim. yhden kuukauden mentorointi, joka sisältää 3 henkilökuntamme vetämää harjoitusta, 1-2 yhdessä vedettyä harjoitusta sekä 3 harjoitusta, joissa päävastuu on mentoroitavalla ja henkilökuntamme jäsen vain tarkkailee ja antaa lisävinkkejä sivusta. Lisäksi kaikki kuukauden ajan harjoitukset suunnitellaan yhdessä, alkuun henkilökuntamme johtamana, sitten hiljalleen siirtyen mentoroitavan omaan suunnitteluvastuuseen. Lisänä toimii monet keskustelut joukkueen johtamisesta, valmentajan omasta valmennusfilosofiasta sekä itsensä kehittämisestä. Tämä muuttaa merkittävästi valmentamista nautittavampaan, tehokkaampaan ja tuloksellisempaan suuntaan.

Paketti voi olla myös esim. yhden viikon mentorointipalvelu, jonka aikana yksi henkilökuntamme vetämä harjoitus ja yksi mentoroitavan itsensä vetämä harjoitus sekä tulevan suunnittelua, valmennusfilosofian pohdintaa ja valmentajana kehittymisen keskustelua.

Yksittäisten harjoitusten mentorointi/valmennusapu, kts. kohta ”JOUKKUEVALMENNUSPALVELUT”.

Jos sinulla ei ole omaa joukkuetta tällä hetkellä, mutta valmentajana kehittyminen kiinnostaa tulevaisuutta silmällä pitäen, ota yhteyttä ja voimme löytää sinulle sopivan tavan tehdä yhteistyötä.

YKSITYIS- JA PIENRYHMÄVALMENNUSPAKETIT

Yksityisvalmennus yhdelle pelaajalle  90 eur/kerta (1,5-2h).

Yksityisvalmennus kahdelle pelaajalle 60 eur/pelaaja/kerta (1,5-2h).

Yksityisvalmennus kolmelle pelaajalle (tai enemmän) 40 eur/pelaaja/kerta (1,5-2h).

FYSIIKKAHARJOITTELUPAKETTI

Fyysisen harjoittelun suunnittelu- ja toteutuspaketti edellyttää tapaamisia, jotka sisältävät alkukartoitusta, tavoitteiden suuntaamista ja voimaharjoitteluteknisten valmiuksien katselmusta. Ota yhteyttä ja suunnitellaan lisää.

PASSARI/LIBEROVALMENNUS

Hinta ja toteutus määritellään passareiden/liberoiden määrän ja käytettävissä olevan ajan mukaisesti yhdessä suunnittelemalla.

Kaikki palvelumme sisältävät valmentajan matkustamisen*, yhteydenpidon, suunnittelun, harjoituksen valmentamisen, palautteen, suositukset jatkoa varten sekä jälkiyhteydenpidon.

*Mikäli matkustaminen menee yli 100km:n, lisäämme hintaan matkustuskorvauksen halvimman kulkuneuvon mukaan. Jos valmennuspaikka on kaukana, kannattaa seuran tai alueiden muiden joukkueiden kanssa tehdä yhteistyötä, jotta kustannukset järkevöityvät ja ne voidaan jakaa.